dimecres, 3 d’octubre del 2018

Dia d'Emilie.3 octubre 2018


Els dies de platja, piscina, muntanya, lleure... mica en mica els hem anat deixant enrere per iniciar el nou curs escolar. Noves il·lusions, somnis i anhels davant les expectatives que ens oferirà el nou curs.
I avui, com cada 3 d’octubre, torna a ser el Dia d’Emilie. Un dia molt important per a la nostra escola i pels qui en formem part.
Recordem a la nostra fundadora, Emilie de Villeneuve. Recordem la seva obra. Recordem la seva implicació cap als més desfavorits. I, no oblidem, el seu cor de mare. Un cor que encara avui batega, que sent i s’emociona generació rere generació.
Estrenem nou curs i, també, un nou lema que de ben segur ens farem ben nostre: Ets important! Sumem! Curs a curs hem demostrat ser persones implicades i responsables. Sempre ens preocupa i estem atents a tot el que passa al nostre voltant.
Tots i totes som importants i sumem quan treballem en equip. Cadascú ha de lluitar per a un món millor, però sense els altres és impossible. Sumar esforços multiplica els resultats.
Depenem de cadascú de nosaltres. Som més necessaris que mai. El compromís ens fa créixer. Som persones amb cor i estima. Junts som imparables. Sumem esforços, avancem tots junts. Tots i totes som importants i aprenem els uns dels altres.

Bon dia d’Emilie!!


Equip de Pastoral. IC-H