dimarts, 4 de juny del 2019

Reflexió-Pregària dijous 30 de maig


Bon dia, comencem amb la pregària d’avui.

Sense adonar-nos ja estem a punt d’acabar un altre curs escolar, l’últim per a alguns alumnes. Aquest curs, com tants altres, ha estat ple d’emocions, de somriures, de llàgrimes… Volem convidar-vos a fer-vos les següents preguntes: Quina va ser l’última vegada que vau dir a algú que l’estimaveu? Quin ha sigut l’últim moment que heu gaudit amb els vostres amics? Quina ha estat la última vegada que us heu aturat a valorar tot el que teniu?

El que volem expressar amb aquestes preguntes, és que ningú pot aturar el pas del temps. Sense adonar-nos, tots els moments de la nostra vida van passant, i ningú pot fer-los tornar. Moltes vegades no ens aturem a valorar els petits moments, simplement perquè pensem que no tenen importància, però el que no pensem, és que aquests petits moments que estem vivint, poden ser els últims que compartim amb aquestes persones.

Nosaltres decidim si fem del pas del temps el nostre amic, o el nostre enemic. Els records són el nostre millor tresor, guardeu-los bé i compartiu-los amb aqui realment sabeu que els valorarà.

Que tingueu un bon dia!

                                                     Claudia Carvajal i Noelia Saco, alumnes de 2n  Batxillerat