dijous, 2 de maig del 2019

Reflexió-Pregària dijous 2 de maig


El dia de la mare se celebra cada any a Espanya el primer diumenge de maig i per aquest motiu, la pagaria d'avui va dedicada a totes les mares que dia rere dia comparteixen amb nosaltres totes les nostres alegries, tristeses i experiències.

Ser mare potser és una responsabilitat massa gran, tan gran que fins i tot s'ha convertit en el desig i somni de moltes dones. Encara sabent que hauran de portar una criatura dins del seu ventre durant 9 mesos i que la seva vida canviarà per complet estan disposades a donar a llum és a dir, han estat valentes de portar-nos al món a cada un de nosaltres. 

Diuen que l'amor més gran que podem rebre és el de la nostra mare i cal començar a donar visibilitat a cada una de les coses que totes elles fan per nosaltres i tot el temps que inverteixen a fer realitat tots els nostres somnis. Tots som conscients que donarien la vida per nosaltres sense pensar-s'ho ni un sol instant i que sobre totes les coses som la seva prioritat però, demostrem sovint l'afecta i l'amor que sentim per elles? 

És important demostrar els nostres sentiments, compartir les nostres vivències i estimar-les igual que ho fan elles, ja que, molts de nosaltres en un futur jugarem aquest paper i, serem conscients de tota la responsabilitat i treball que comporta ser mare o bé pare. Aquest és el millor regal que podem donar-los aquest 5 de maig, un bon somriure acompanyat d'un t'estimo és el millor present que poden rebre.


Dalila Castuera, alumna de 1r Batxillerat