dimecres, 11 de desembre del 2019

INTRODUCCIÓ EUCARISTIA DIA DE LA IMMACULADA



Benvinguts i benvingudes un any més a la festa de la Immaculada.

Ahir, 8 de desembre, va ser el dia de la Immaculada Concepció, qui dona nom a la nostra escola, i per tant, avui celebrarem i gaudirem aquesta festa plena d’activitats especials. Com aquesta és l’última festa de la Immaculada dels alumnes de 2n de Batxillerat i de molts dels alumnes de 4t d’ESO, volem aprofitar per donar gràcies.

Per començar, donem gràcies a l’escola, per haver-nos acollit durant tants anys i haver-nos fet créixer físicament i com a millors persones. Molts de nosaltres portem des de P3 a l’escola i aquí hem viscut molt bons i no tan bons moments que ens han servit per ajudar-nos a créixer i convertir-nos en les persones que som ara.

Donem gràcies als pares, per haver decidit portar-nos a aquesta escola. Com a totes les escoles, sempre hi ha aspectes que podríem millorar, però en aquesta escola es treballa dia a dia perquè la convivència sigui cada dia millor, perquè ens trobem igual de còmodes que a casa i perquè se’ns obrin el màxim de portes possibles cap al nostre futur.

Donem gràcies a totes les germanes, a les que encara són aquí i a les que, desgraciadament, ja no hi són, però que des de ben petits ens van cuidar sempre. Ens portarem sempre un molt bon record de vostès, per la vostra gentilesa, per obrir-nos les portes de casa vostra i per totes les camamilles que ens vau donar per curar els nostres mals de panxa.

Donem gràcies a tots els professors i professores d’infantil, de primària, de l’ESO i de Batxillerat, que ens han acompanyat en el nostre camí d’aprenentatge de la millor manera possible. Volem donar-vos les gràcies per la vostra paciència, per motivar-nos a aprendre, per cuidar-nos com pares i mares, per ajudar-nos en els nostres moments més difícils i per aguantar tots els mals de cap que us hem provocat.

I, per últim, donem gràcies a tots els companys i companyes, els de la nostra classe, els d’altres edats i els que han marxat a una altra escola. Entre tots nosaltres hem contribuït a fer que cada dia sigui una festa, a ajudar-nos en tot moment, a aprendre dels errors, a confiar en els altres i a crear una família que sabem que seguirà unida encara que cadascú agafi un camí diferent.

Han estat uns 15 anys molt especials i inoblidables. El temps va passant i sabem que en no res haurem de dir l’últim adéu a l’escola i a totes les persones que s’hi quedaran a dins. Només volem dir-vos que aprofiteu al màxim els anys que us queden aquí i que esperem que gaudiu moltíssim el dia d’avui.

Moltes gràcies per tot.

Alumnes de 2n Batxillerat