dijous, 15 de desembre del 2016

3r Bon dia d'ADVENT.

Resultat d'imatges de advent lletres

DIJOUS, 15 DE DESEMBRE DE 2016
Us recordem que seguim en temps d’Advent. Aquests dies han d’estar marcats pel nostre estil de vida senzilla, sabent prioritzar allò que realment és important: ser bons companys, responsables amb les nostres obligacions, saber crear un bon clima de treball a l’aula...
No oblidem que hem d’estar sensibles al perdó. Saber perdonar és una qualitat que ens ajudarà a viure contents. Una actitud pròpia d’Advent és la paciència i l’esperança, suportant en fermesa les dificultats i tenint un cor obert a Déu. El Déu que ens acompanya i ajuda en el camí de la nostra vida.Resultat d'imatges de advent


Lectura de l’Evangeli Mt 11, 2-11
2 Joan, que era a la presó, va saber les obres que feia el Messies i envià els seus deixebles 3 a preguntar-li: «¿Ets tu el qui ha de venir, o n'hem d'esperar un altre?»
4 Jesús els respongué:
--Aneu a anunciar a Joan el que sentiu i veieu: 5 els cecs hi veuen , els coixos caminen, els leprosos queden purs, els sords hi senten , els morts ressusciten, els pobres reben l'anunci de la bona nova. 6 I feliç aquell qui no em rebutjarà!
7 Mentre ells se n'anaven, Jesús es posà a parlar de Joan a les multituds:
--Què heu sortit a contemplar al desert? ¿Una canya sacsejada pel vent? 8 Doncs què hi heu sortit a veure? ¿Un home vestit refinadament? Els qui porten vestits refinats viuen als palaus dels reis! 9 Doncs què hi heu sortit a veure? ¿Un profeta? Sí, us ho asseguro, i més que un profeta. 10 És aquell de qui diu l'Escriptura: Jo envio davant teu el meu missatger perquè et prepari el camí. 


Reflexió de la lectura:
Senyor Jesús, obre els cors de tothom al respecte i a la tolerància, que la diferència no sigui percebuda com una amenaça.
En els moments difícils quan es tanquen totes les portes, que ens il·lumini i ajudi la teva promesa de pau, justícia i de vida per sempre.

Pensar, creure, dubtar, parlar i opinar són activitats de qualsevol ésser humà que ens poden ajudar a créixer com a persones.